MENU Search Basket Login
ÚVOD :: OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a súvisiacimi predpismi. V súlade s týmito právnymi normami sa rozumie:

 

Prevádzkovateľ: Belluria, s.r.o., Muškátová 17, 974 01 Banská Bystrica, IČO: 367 44 905 (ďalej len Belluria), email: info@belluria.sk, tel.: 00 421 902 454 474

 

Zodpovedná osoba: Zodpovedná osoba za ochranu osobných údajov vám odpovie na prípadné otázky týkajúce sa spracúvania vašich osobných údajov. Zodpovednú osobu môžete kontaktovať emailom na adresu: info@belluria.sk, telefonicky na: 00 421 902 454 474 alebo poštou na adresu Bellurie.

 

V nasledujúcich informáciách sú špecifikované podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou Belluria podľa konkrétneho účelu spracúvania. Tieto informácie sa môžu meniť. Aktuálne informácie týkajúce sa spracúvania vašich osobných údajov budú zverejnené na našich internetových stránkach www.belluria.sk.

 

E-SHOP | SÚTAŽE | NEWSLETTRE | KOMUNIKÁCIA A POŠTA | ZMLUVNÍ PARTNERI | COOKIES

 

E-SHOP

 

Nákup v našom e-shope, registrácia v e-shope a prípadné zasielanie newsletterov sú určené osobám starším ako 16 rokov. Osoba mladšia ako 16 rokov musí požiadať o rodičovský súhlas s využívaním našich služieb.

Osobné údaje, ktoré spracúvame:

Fakturačné/dodacie údaje/registračné údaje: Meno, priezvisko, oslovenie, adresa, telefónne číslo, adresa elektronickej pošty, adresa doručenia, požívateľské meno.

Údaje o nákupoch, prihláseniach: Údaje o tovare, cene nákupov, dátum a čas objednávky, údaje o kartách na uplatnenie zliav, číslo účtu, údaje o platbách kartou (iba posledné 4 čísla platobnej karty), IP adresa a webový prehliadač zariadenia, dátum a čas registrácie.

Ak dokončíte nákup bez registrácie nebudeme spracúvať vaše používateľské meno, dátum a čas registrácie. Nebudete si však v takom prípade overiť na e-shope stav vybavenia vašej objednávky.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje:

Elektronický obchod: Spracúvame vaše Fakturačné/dodacie údaje a údaje o nákupoch na účely spracovania objednávok a faktúr, spracovania platieb za objednaný tovar, poskytnutia informácií o stave objednávky, prípadného poskytnutia zliav, doručenia objednaného tovaru. Vaše osobné údaje spracúvame za účelom plnenia zmluvy.

Registrácia: Ak pri objednávke zakliknete políčko „Zaregistrovať sa“ alebo sa zaregistrujete bez nákupu budeme spracúvať vaše osobné údaje za účelom vedenia databázy registrovaných užívateľov. Osobné údaje na účely registrácie v e-shope spracúvame na základe vášho súhlasu. Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať.

Marketing: Ak pri dokončení objednávky zakliknete políčko „Súhlasím so spracovaním osobných údajov pre marketingové účely a prijímaním newsletterových správ“ budeme Vám zasielať obchodné informácie o produktoch a rôznych akciách emailom, poštou alebo SMS správou. Obchodné informácie budeme zasielať iba v rozsahu a intervaloch tak, aby neboli pre vás obťažujúce. Osobné údaje na účely marketingu spracúvame na základe vášho súhlasu. Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať.

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje budeme v databáze registrovaných užívateľov uchovávať po dobu 5 rokov od dátumu registrácie alebo od posledného nákupu. Ak ste nám poskytli súhlas na zasielanie marketingových informácií budeme vaše osobné údaje uchovávať 5 rokov od dátumu registrácie alebo od posledného nákupu. Účtovné doklady spojené s vybavením objednávky musíme uchovávať 10 rokov po roku, ktorého sa týkajú. Po ukončení doby uchovávania zabezpečíme bezodkladnú likvidáciu vašich osobných údajov.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

Poskytnutie osobných údajov na účely vybavenia objednávky je povinné. V prípade neposkytnutia osobných údajov nemôžeme vašu objednávku vybaviť. Poskytnutie osobných údajov na účely registrácie v e-shope a na účely marketingu je dobrovoľné.

S kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Príjemcovia na základe osobitných zákonov:

Daňový úrad, prípadne iní príjemcovia na základe osobitných zákonov.


Sprostredkovatelia:

Spracúvanie vašich osobných údajov môžeme v niektorých prípadoch zveriť našim dodávateľom služieb, teda sprostredkovateľom, ktorí spracúvajú Vaše osobné údaje v našom mene len na základe zdokumentovaných zmluvných pokynov.

Našimi sprostredkovateľmi sú:

  • Poskytovatelia IT služieb
  • Poskytovatelia poštových a zasielateľských služieb

Vaše osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.

Aké máte práva?

Právo na odvolanie súhlasu

Súhlas so spracúvaním osobných údajov na zasielanie marketingových informácií a súhlas s registráciou v e-shope môžete kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti poštou na adresu Bellurie, na našom webe www.belluria.sk/kontakt, elektronicky na emailovú adresu info@belluria.sk. Odhlásiť sa zo zasielania marketingových informácií môžete aj priamo v emailovej marketingovej informácii, kde je vložená možnosť zastavenia ich zasielania. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracúvanie vašich osobných údajov pred jeho odvolaním.


Právo na prístup k vašim osobným údajom

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie vašich osobných údajov.


Právo na prenos vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov na účely marketingu

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov na účely marketingu.

Platné od: 25.5.2018

 

SÚŤAŽE

Kto sa môže zúčastniť súťaže:

Súťaž a prípadné zasielanie newsletterov sú určené osobám starším ako 16 rokov. Osoba mladšia ako 16 rokov musí požiadať o rodičovský súhlas s využívaním našich služieb.

Osobné údaje, ktoré spracúvame:

Identifikačné a kontaktné údaje na odovzdanie výhry: Meno, priezvisko, titul, adresa, telefónne číslo a adresa elektronickej pošty, užívateľské meno na sociálnych sieťach (pri súťažiach na sociálnych sieťach), údaje o výhre. Údaje na splnenie podmienok účasti v súťaži: Odpovede na súťažné otázky, údaje o nákupe, fotografia.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje:

Priebeh, vyhodnotenie súťaže a odovzdanie výhry: Osobné údaje na účely účasti v súťaži spracúvame na základe vášho súhlasu. Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať. Marketing: Ak pri prihlásení do súťaže zakliknete políčko „Súhlasím so spracovaním osobných údajov pre marketingové účely a prijímaním newsletterových správ“ budeme Vám zasielať obchodné informácie o produktoch a rôznych akciách emailom, poštou alebo SMS správou. Obchodné informácie budeme zasielať iba v rozsahu a intervaloch tak, aby neboli pre vás obťažujúce. Osobné údaje na účely marketingu spracúvame na základe vášho súhlasu. Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať.

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje budeme uchovávať po dobu 6 mesiacov po ukončení súťaže. Ak ste nám poskytli súhlas na zasielanie marketingových informácií budeme vaše osobné údaje uchovávať 5 rokov od poslednej účasti v súťaži. Účtovné doklady spojené s odovzdaním výhry musíme uchovávať 10 rokov po roku, ktorého sa týkajú. Po ukončení doby uchovávania zabezpečíme bezodkladnú likvidáciu vašich osobných údajov.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

Poskytnutie osobných údajov na účely vybavenia objednávky je povinné. V prípade neposkytnutia osobných údajov nemôžeme vašu objednávku vybaviť. Poskytnutie osobných údajov na účely registrácie v e-shope a na účely marketingu je dobrovoľné.

S kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Príjemcovia na základe osobitných zákonov: Osobné údaje výhercov súťaží môžu byť poskytnuté Daňovému úradu. Sprostredkovatelia: Spracúvanie vašich osobných údajov môžeme v niektorých prípadoch zveriť našim dodávateľom služieb, teda sprostredkovateľom, ktorí spracúvajú vaše osobné údaje v našom mene len na základe zdokumentovaných zmluvných pokynov. Našimi sprostredkovateľmi sú: - Poskytovatelia IT služieb - Marketingové agentúry - Poskytovatelia poštových a zasielateľských služieb

Zverejňovanie:

Osobné údaje výhercov súťaže v rozsahu meno, iniciálka priezviska, mesto/obec bydliska, fotografie ak boli podmienkou účasti v súťaži môžu byť zverejnené na našej webovej stránke www.belluria.sk alebo na sociálnych sieťach, ak bola súťaž realizovaná cez sociálne siete. Vaše osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.

Aké máte práva?

Právo na odvolanie súhlasu

Súhlas so spracúvaním osobných údajov na účely účasti v súťaži a súhlas na zasielanie marketingových informácií môžete kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti poštou na našu adresu, na našom webe www.belluria.sk/kontakt, elektronicky na emailovú adresu info@belluria.sk. Odhlásiť sa zo zasielania marketingových informácií môžete aj priamo v emailovej marketingovej informácii, kde je vložená možnosť zastavenia ich zasielania. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracúvanie vašich osobných údajov pred jeho odvolaním.


Právo na prístup k vašim osobným údajom

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie vašich osobných údajov.


Právo na prenos vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov na účely marketingu

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov na účely marketingu.

Platné od 25.5.2018


NEWSLETTRE


Zasielanie newsletterov a iných marketingových informácií je určené osobám starším ako 16 rokov. Osoba mladšia ako 16 rokov musí požiadať o rodičovský súhlas s využívaním našich služieb.

Osobné údaje, ktoré spracúvame:

Identifikačné a kontaktné údaje: adresa elektronickej pošty, IP adresa a webový prehliadač zariadenia, dátum a čas prihlásenia sa na odber informácií o novinkách a akciách.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje:

Zasielanie newslettrov a marketingových informácií. Newslettre a marketingové informácie budeme zasielať iba v rozsahu a intervaloch tak, aby neboli pre vás obťažujúce. Osobné údaje na účely marketingu spracúvame na základe vášho súhlasu. Súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať.

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje budeme uchovávať 5 rokov od dátumu prihlásenia sa na odber noviniek. Po ukončení doby uchovávania zabezpečíme bezodkladnú likvidáciu vašich osobných údajov.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

Poskytnutie osobných údajov na účely zasielania newslettrov a marketingových informácií je dobrovoľné.

S kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Spracúvanie vašich osobných údajov môžeme v niektorých prípadoch zveriť našim dodávateľom služieb, teda sprostredkovateľom, ktorí spracúvajú Vaše osobné údaje v našom mene len na základe zdokumentovaných zmluvných pokynov.

Našimi sprostredkovateľmi sú:

  • Poskytovatelia IT služieb
  • Marketingové agentúry

Vaše osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.

Aké máte práva?

Právo na odvolanie súhlasu

Súhlas so spracúvaním osobných údajov na zasielanie marketingových informácií môžete kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti poštou na adresu Bellurie, na našom webe www.belluria.sk/kontakt, elektronicky na emailovú adresu info@belluria.sk. Odhlásiť sa zo zasielania marketingových informácií môžete aj priamo v emailovej marketingovej informácii, kde je vložená možnosť zastavenia ich zasielania. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracúvanie vašich osobných údajov pred jeho odvolaním.

 

Právo na prístup k vašim osobným údajom

 

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie vašich osobných údajov.


Právo na prenos vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov na účely marketingu

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov na účely marketingu.

Platné od 25.5.2018

 

KOMUNIKÁCIA A POŠTA

Osobné údaje, ktoré spracúvame:

Identifikačné a kontaktné údaje: Meno, priezvisko, titul, adresa, podpis, telefónne číslo, adresa elektronickej pošty, údaje uvedené v prijatých a odoslaných dokumentoch.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje:

Vaše osobné údaje spracúvame na účely vzájomného kontaktu s vami keď nás kontaktujete v akejkoľvek záležitosti resp. pri uplatňovaní vašich práv rôznymi komunikačnými kanálmi (osobne, poštou, elektronickou poštou, telefonicky alebo prostredníctvom sociálnych sietí). Osobné údaje vzájomného kontaktu s vami spracúvame na základe vašej žiadosti. Evidenciu došlej a odoslanej pošty spracúvame na základe osobitného zákona.

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje budeme uchovávať po dobu vybavenia vašej žiadosti. Evidenciu došlej a odoslanej pošty budeme uchovávať 10 rokov po roku, ktorého sa týka. Po ukončení doby uchovávania zabezpečíme bezodkladnú likvidáciu vašich osobných údajov.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

Poskytnutie osobných údajov na účely vzájomného kontaktu s vami je povinné. V prípade neposkytnutia osobných údajov nemôžeme s vami komunikovať a reagovať na vašu žiadosť.

S kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Spracúvanie vašich osobných údajov môžeme v niektorých prípadoch zveriť našim dodávateľom služieb, teda sprostredkovateľom, ktorí spracúvajú Vaše osobné údaje v našom mene len na základe zdokumentovaných zmluvných pokynov.

Našimi sprostredkovateľmi sú:

  • Poskytovatelia IT služieb
  • Správca pošty

Vaše osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.

Aké máte práva?

Právo na prístup k vašim osobným údajom

 

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie vašich osobných údajov.


Právo na prenos vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov na účely marketingu

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov na účely marketingu.

Platné od 25.5.2018

 

KAMEROVÉ SYSTÉMY V PREVÁDZKE

Osobné údaje, ktoré spracúvame:

Obrazové záznamy: obrazové záznamy, na ktorých môžu byť dotknuté osoby identifikovateľné.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje:

Monitorovanie priestorov prevádzky Bellurie kamerovým systémom. Spracúvame vaše osobné údaje za účelom ochrany nášho majetku na základe našich oprávnených záujmov.

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Obrazový záznam z kamerových systémov uchovávame 15 dní od jeho vyhotovenia. Po ukončení doby uchovávania zabezpečíme bezodkladnú likvidáciu vašich osobných údajov.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

V prípade, ak navštívite našu prevádzku budeme obrazový záznam, na ktorom môžete byť identifikovateľný spracúvať a poskytnutie je povinné.

S kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Príjemcovia na základe osobitných zákonov:
Súdy a orgány činné v trestnom konaní
Vaše osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.

Právo na prístup k vašim osobným údajom

Aké máte práva?

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie vašich osobných údajov.


Právo na prenos vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov na účely marketingu

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov na účely marketingu.

Platné od 25.5.2018

 

 

ZMLUVNÍ PARTNERI

Osobné údaje, ktoré spracúvame:

Identifikačné a kontaktné údaje: Meno, priezvisko, titul, adresa, IČO, telefónne číslo a adresa elektronickej pošty, podpis, pracovná pozícia resp. funkcia. Transakčné údaje: číslo bankového účtu, údaje o výške kontraktu/odmeny, údaje o platbách, údaje o pohľadávkach a záväzkoch.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje:

Vaše osobné údaje spracúvame na účel plnenia zmluvy s Vami, rokovania o uzavretí zmluvy a na základe osobitných zákonov najmä zákona 431/2002 Z. z. o účtovníctve.

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje musíme uchovávať 10 rokov po roku, ktorého sa týkajú.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

Poskytnutie osobných údajov na účely plnenia zmluvy je povinné. V prípade neposkytnutia osobných údajov s Vami nemôžeme uzavrieť a plniť zmluvu.

S kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Príjemcovia na základe osobitných zákonov:

Daňový úrad, prípadne iní príjemcovia na základe osobitných zákonov.

Sprostredkovatelia:

Spracúvanie vašich osobných údajov môžeme v niektorých prípadoch zveriť našim dodávateľom služieb, teda sprostredkovateľom, ktorí spracúvajú Vaše osobné údaje v našom mene len na základe zdokumentovaných zmluvných pokynov.

Našimi sprostredkovateľmi sú:

  • Poskytovatelia IT služieb a ekonomického poradenstva
  • Externý spracovateľ účtovníctva

Vaše osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.

Zdroj Vašich osobných údajov

Spracúvame Vaše osobné údaje, ktoré ste nám poskytli priamo Vy. Zdroje, z ktorých pochádzajú Vaše osobné údaje môžu byť: Váš zamestnávateľ ako náš zmluvný partner a verejne prístupné zdroje ako je obchodný register a živnostenský register.

Aké máte práva?

Právo na prístup k vašim osobným údajom

 

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie vašich osobných údajov.


Právo na prenos vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie vašich osobných údajov na účely marketingu

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu vašich osobných údajov na účely marketingu.

Platné od 25.5.2018

 

 

COOKIES

 

Tieto zásady obsahujú informácie o tom, ako tento internetový obchod používa súbory cookie a podobné technológie v zmysle smernice EÚ o ochrane súkromia a elektronických komunikáciách.

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme na vašom zariadení malé dátové súbory - cookie.

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?

Táto webová lokalita používa internetovú analytickú službu Google Analytics, ktorú poskytuje spoločnosť Google, Inc. („Google“). Google Analytics využíva tzv. cookies, ktoré predstavujú textové súbory umiestnené vo vašom počítači. Ich účelom je pomôcť analyzovať spôsoby využitia internetovej stránky zo strany používateľov. Informácie o použití stránky (vrátane vašej IP adresy), ktoré takýto súbor vytvorí, sa odošlú spoločnosti Google a budú uložené na serveroch v Spojených štátoch amerických. Google využije tieto informácie na hodnotenie využitia internetovej stránky. Výsledkom hodnotenia sú správy o aktivitách na internetovej stránke pre jej správcov. Google takisto poskytuje ďalšie služby, ktoré sa týkajú aktivít na internetových stránkach a využívania internetu. Google môže poskytnúť tieto informácie tretím stranám, ak to vyžaduje zákon alebo v prípade, ak tretie strany spracúvajú informácie v mene spoločnosti Google. Google nebude spájať vašu IP adresu so žiadnymi inými údajmi, ktoré má vo svojich archívoch. Použitie súborov „cookie“ môžete odmietnuť zvolením príslušných nastavení vo vašom prehliadači. Upozorňujeme však, že v takom prípade nebudete môcť plnohodnotne využívať tieto stránky. Používaním týchto internetových stránok dávate svoj súhlas k spracovaniu vašich údajov spoločnosťou Google takým spôsobom a na také účely, ako je uvedené vyššie.

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnem a vymažem cookies?

Súbory cookies nepoužijeme na zhromažďovanie identifikovateľných informácií o návštevníkovi. Avšak v prípade, že tak budete chcieť urobiť, môžete si vybrať a odmietnuť alebo zablokovať cookies tým, že zmeníte nastavenia vášho prehliadača. Berte na vedomie, že väčšina prehliadačov automaticky akceptuje cookies, takže ak si neprajete používať cookies, bude potrebné ich aktívne vymazať alebo zablokovať. Informácie o používaní cookies v prehliadačoch v mobilných telefónoch a podrobnosti, ako odmietnuť alebo vymazať takéto cookies, nájdete v príručke vášho mobilného telefónu alebo internetového prehliadača.

Informácia o používaní cookie

Nad touto webovou lokalitou sa vám zobrazí informácia o používaní súborov cookie. Kliknutím na akceptáciu (zelená ikonka) sa do vášho počítača uloží súhlas (cookies s názvom cooki_akcept a hodnotou 1), ktorý bude platný 365 dní od udelenia súhlasu alebo zmazania cookie. Následne vás webová lokalita vyzve pre opätovné udelenie súhlasu.

Spôsob uplatňovania práv

Vaše práva môžete uplatniť zaslaním písomnej žiadosti poštou na adresu Bellurie, na našom webe www.belluria.sk/kontakt alebo elektronicky na emailovú adresu info@belluria.sk. Na vašu žiadosť týkajúcu sa spracúvania osobných údajov budeme odpovedať bez zbytočného odkladu v každom prípade do jedného mesiaca od jej doručenia. V osobitných prípadoch môže byť lehota predĺžená o ďalšie dva mesiace, ale v každom prípade vás budeme o dôvodoch predĺženia lehoty informovať do jedného mesiaca od prijatia žiadosti. Informácie sa poskytujú bezplatne. Ak by však vaše žiadosti boli neprimerané alebo často sa opakujúce môžeme požadovať primeraný administratívny poplatok za ich vybavenie. Máte právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, email: statny.dozor@pdp.gov.sk), ak sa domnievate, že spracúvanie vašich osobných údajov je v rozpore s týmito podmienkami, prípadne platnou legislatívou.